Elke Schulting

Elke Schulting

Mijn naam is Elke Schulting en na een aantal omzwervingen ben ik toch terecht gekomen waar ik altijd al mee wilde beginnen: BSM-de Jong® therapie. Op mijn 17e wilde ik deze richting al op. Helaas bestond er toen nog geen opleiding voor. De keuze viel toen op de studie Rechten en vrijwel tegelijkertijd een opleiding tot hondentrainer en gedragstherapeut bij honden. Na mijn studie Rechten groeide mijn interesse voor het vak Human Resources management, en in 2008 ontstond mijn eigen bedrijf ZILT management & consultancy (www.zilt.biz). Toch bleef de BSM-de Jong® therapie continue in mijn gedachten. In 2009 was het mogelijk deze interessante opleiding te volgen om deze in 2012 af te ronden.

Rode lijn in mijn carrière is het samenspel in de ontwikkeling; of dit nu eigenaren met hun honden zijn, leidinggevenden met hun medewerkers of ouders met hun kinderen. Iedere doelgroep vergt zijn eigen aanpak, wat het ook zo interessant maakt.

Zowel mijn broer als ik hebben op jonge leeftijd BSM-de Jong® therapie gevolgd. Hierdoor is dan ook de fascinatie ontstaan. Waar ik het eerst nog zag als 'hekserij' (tja, dan ben je 13), weet ik nu dat het een wetenschappelijk onderbouwde therapie is. Mijn passie is om kinderen te helpen zich lekkerder in hun vel te voelen, ze te laten ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.